PDA

View Full Version : JS: need drop down menu



Sim
11-14-2009, 10:44 PM
that fits the style of my site www.antgaming.com ('http://www.antgaming.com/') for all company consoles like Nintendo -> N64, Gambecube, Wii, DS

anyone able to do this?

jamiee
11-14-2009, 10:58 PM
http://tinyurl.com/22c6t

try there

Sim
11-14-2009, 11:29 PM
no luck...

Taxed
11-15-2009, 12:12 PM
Hey sim,

Try the following site, it has some good free scripts, such as js menu's etc.

http://www.dynamicdrive.com/

Zero-Affect
11-15-2009, 02:01 PM
Hey sim,

Try the following site, it has some good free scripts, such as js menu's etc.

http://www.dynamicdrive.com/Yeah Dynamic Drive are very good for JS and so forth.

illusions
11-28-2009, 09:44 AM
I could make you a DHTML version for the buttons and drop downs